fredag 8 juli 2016

Tavaroista taas


Esikoinen täytti kaksi vuotta. Onnea meille kaikille!!! Sai lahjaksi kauan kaipaamansa kaivinkoneen, junavaunuja ja hienon junaradan, sekä autoja ja vaatteita. Nyt on taas enemmän siivottavaa päivän lopuksi...

Siivoamisesta puheenollen, ollaan miehen johdolla siivottu kirjahyllyämme. Iso lasti lähti kirppikselle ja osa kirjoista kellariin testataksemme, että kaipaammeko niitä todella. Veikkaan, ettei kaivata. Mutta mistäs sitä tietää, elämäntilanne saattaa muuttua ja silloin ehkä haluaakin lukea jotain tiettyä. Olen kyllä äärettömän onnekas, että mieheni ei ole hamstraaja vaan ennemminkin minimalisti. Itse tykkään siitä, kun on vähän tavaraa, mutta olen todella huono laittamaan sitä pois. Mies on kyllä tässä asiassa apu ja innoittaja. Hänen johdolla ollaan karsittu CD:tä, DVD:tä ja kirjoja ankarallakin kädellä. Loppujen lopuksi onhan kirjastot olemassa! Juuri siksi ei minun tarvitse pitää kotonani kirjastoa.

Täytyy jossain vaiheessa opettaa lapsillekin lelujen karsimista, osan voisi aina viedä kirpputorin keräyslaatikkoon. Mietin myös sitä, ettei aina tarvitse merkkipäivinä saada uusia leluja, ihan hyvin voisi pyytää käytettyjä, kunhan ovat ehjiä. Lapsellehan se lelu on kuitenkin uusi, ja luontoa ja rahaa säästyy.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar